Autosam tilbyder service og vedligeholdelse af sprøjteudstyr

 

 

 

SERVICE OG VEDLIGEHOLD

 

Vi udfører service og vedligehold af alle typer af pumper - både til højtryk og lavtryk, og vi har over 1000 forskellige reservedele på lager til både Wiwa- og Assalubpumper. Det gælder for begge vores afdelinger i hhv. Rødovre og Skanderborg. Du kan som regel få en lånepumpe, mens din pumpe er til reparation hos os. Eventuelt, kan du ringe i forvejen, og høre om vi har en lånepumpe i huset.

 

SERVICEAFTALER

 

Vi har 6 medarbejdere tilknyttet vores serviceafdeling. Udover almindelige reparationer af sprøjteudstyr indenfor rustbeskyttelse, tilbyder vi serviceaftaler til virksomheder, som har et stort behov for at undgå unødvendige nedbrud. Med en serviceaftale laver vi en komplet vedligeholdelsesplan, som er godkendt efter leverandørens forskrifter, og som kan sikre kunden stabilitet og kontrol i arbejdsgangen på undervognscentrene.

 

SPECIALVARER

 

Vi kan lave slanger i alle længder, og vi laver specialslanger til airmix sprøjteanlæg, samt højtryksslanger til tykke materialer. Vi har også ofte nyrenoverede og nyistandsatte pumper og håndtag til ombytning. Her har du mulighed for at ombytte dit gamle ydstyr og få en næsten ny pumpe eller håndtag til en god pris.

 

 

 

 

 

 

DANMARKS STÆRKESTE KONCEPT MED UDSTYR TIL UNDERVOGNSBRANCHEN

Hos Autosam A/S er vi mange specialister med mange års erfaring indenfor rustbeskyttelse til undervognsbranchen. Vi er førende leverandør af pumper og udstyr til undervognsbranchen, og vi udfører service og reparation på alle typer af pumper på vores adresser i hhv. Skanderborg og Rødovre. På begge adresser har vi ligeledes et varelager og en ekspedition, som er åben alle hverdage; mandag til torsdag 8:00-16:00, og fredag 8:00-15:30.